Beslenme Hizmetleri

Beslenme Hizmetleri Birimimiz; öğrencilerimizin, akademik ve idari personellerimizin beslenme ihtiyaçlarını sağlıklı, doğru ve kaliteli şekilde karşılamak amacıyla hizmet vermektedir. Tüm kampüslerimiz için ortak hazırlanan aylık yemek menüleri mevsime göre kalori ihtiyacı hesaplanarak Gıda Mühendisimiz denetiminde düzenlenip aylık olarak Web sayfamızda ilan edilmektedir. Canik, Ballıca ve Kavak yerleşkelerimizde bulunan yemekhanelerimizde öğle yemeği hizmeti sunulmaktadır.

Öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimiz için servis edilen yemekler aynı çeşit olup, yüklenici firmanın mutfağında hazırlandıktan sonra ısıyı ve havayı geçirmeyen termoboxlarla transfer edilerek yemekhanelerimizde hizmete sunulmaktadır. Aynı zamanda, sunulan yemeklerden her gün numune alınarak 72 saat boyunca uygun koşullarda saklanmaktadır. Gerekli görüldüğünde veya belirli periyodlarda numuneler yetkili laboratuvarlara analize gönderilmektedir.

Bu hususta oluşabilecek sorunlara önlem almak, şikayetlere çözüm bulmak ve bunları dikkate alarak uygulamak uygulatmak amacıyla Daire Başkanlığımız Kontrol Teşkilatı tarafından günlük (servis öncesi-sonrası) denetim ve kontroller yapılmaktadır. Bu kontrollerde teknik şartnamemiz, kanun, yönetmelik ve standartlar göz önünde bulundurulmaktadır.

Öneri ve şikayetleriniz için Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ana sayfasında yer alan Memnuniyet Anketi’ni doldurabilir veya [email protected] adresine e-mail olarak görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Kantin Hizmetleri; öğrencilerimizin, akademik ve idari personellerimizin tüm ihtiyaçlarını uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli olarak temin edebilmek için kampüslerimizde bulunan kantinlerde hizmet vermektedir.

Öğrenci Destek Hattı