Yemek Hizmetinde Akıllı Kart Uygulaması Başlatılmıştır

SAMÜ Kimlik Kartınıza para yüklemek istediğiniz zaman; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Web Sitesinde yer alan ilgili bölüme (Akıllı Kart Uygulaması) giriş yapınız.

1. ADIM: Ok ile gösterilen alanın üst kısmında yer alan T.C. Kimlik no veya Sicil No / Öğrenci No kısmını seçerek, boş kutucuğa seçmiş olduğunuz ilgili numarayı yazınız.

2. ADIM: Resimde belirtilmiş olan, her girişinizde farklı olacak güvenlik kodunu belirtilen boş kutucuğa giriniz ve ardından hemen alt kısımda bulunan “Giriş” bölümüne tıklayınız.

3. ADIM: Açılan sayfa sağ bölüm kişisel bilgilerinizin ve kart bakiyenizin yer aldığı bölümdür. Burada kartınıza yüklemek istediğiniz tutarı, sol bölümde bulunan “Tutar Giriniz” olarak gösterilmiş boş kutucuğa Rakamla yazarak turuncu renkli “Yemekhane İçin Para Yükle” bölümüne tıklayınız. (Sayfanın en üstünde çerez onayı çıkması halinde, işlemi yapabilmek için onaylamak gerekiyor.)

4. ADIM: Ziraat Bankası olarak açılan sayfaya, para yüklemek için kullanacağınız herhangi bir bankanın Banka Kartı/Kredi Kartı bilgilerini girdikten sonra “Gönder” tuşuna basarak işleminizi tamamlamış olacaksınız.

  • Saat 11:00 den sonra yapılan yüklemeler bir gün sonra kartınıza yüklenecektir.
  • Yükleme yapıldıktan sonra, yemek servis turnikelerinde kartınızı 2 kere okutarak geçebilirsiniz. İlk okutmada bakiye açısından kartınız güncellenecektir, ikinci okutmada yemek ücretiniz çekilecektir.
  • Kimlik kartlarına Sanal POS haricinde yükleme yapılmayacak olup, yemekhanelerde para yükleme işlemi gerçekleştirilmeyecektir.
Öğrenci Destek Hattı