Meteoroloji ve Klimatoloji Araştırma Topluluğu Tarafından Kariyer-İş Günü Etkinliği Düzenlendi

Meteoroloji ve Klimatoloji Araştırma Topluluğu (MEKAT)’nun 31.05.2022 tarihinde Ballıca Kampüsü Mühendislik Fakültesi 4.Kat Mavi Salonda düzenlediği “Kariyer-İş Günü” konulu konferans  Habertürk TV’de Meteoroloji Mühendisi olarak görev yapmakta olan Hüseyin ÖZTEL, Nordex firmasında görev yapmakta olan Erkan YILMAZ ile Türk Hava Yolları’nda görev yapmakta olan Hamza ÇİFTÇİ katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konferansa katılan konuklarımız tarafından öğrencilerimize meteorolojinin medya sektöründekini yeri ve önemini, kariyer planlamalarını, özel sektörlerdeki çalışma koşulları aktarıldı. Konferansın ardından soru-cevap bölümünde öğrencilerimizin merak ettikleri sorulara cevap verildi.