Sivil Havacılık Topluluğu, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü’ne Özel Konferans Düzenledi

Samsun Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Türk Havayolları (THY), Samsun Üniversitesi Uçuş Akademisi ve World English Language Academy işbirliğinde “7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü 2022” programı gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Nuri Demirağ Konferans  Salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında Samsun Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Çam, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Demir, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdem Emin Maraş, THY Kaptan Pilotu Erkan Öztürk, THY Müşteri Deneyim Uzmanı Ulucan Sarıgül, Samsun Üniversitesi Baş Uçuş Öğretmeni Volkan Yağcı, DHMİ Hava Trafik Kontrolörü Murat Günel, havacılığa gönül vermiş öğrenciler ve akademisyenler buluştu.

Akademi sektör buluşması şeklinde geçen program kapsamında, alanında deneyimli uzmanlar ile öğrenciler fikir alışverişinde bulundu. Etkinlik konuşmacılara plaket takdim edilmesinin ardından anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.