Beslenme Hizmetleri

Yemekhanelerdeki Yemek Hizmetinden Nasıl Yararlanabilirim?

Samsun Üniversitesi kimlik kartınıza para yükledikten sonra, yemekhanelerimizde bulunan turnikelere kartınızı okutarak geçiş sağlayabilirsiniz.

Samsun Üniversitesi Kimlik Kartıma Para Yüklemesi Nasıl Yapabilirim?

Para yükleme işlemleri Akıllı Kart Uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgiye Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Web Sayfamızda yer alan “Akıllı Kart Uygulama Yardımı” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Yükleme Alanı Açılmıyor/Tutar Girilmiyor Ne Yapmam Gerekir?

Öncelikle Akıllı Kart Uygulamasına, kullandığınız cihazdan ilk defa giriş yapıyorsanız bir defaya mahsus üst kısımda yer alan Çerez Onayı (Tik) nı kabul etmeniz gerekmektedir. Eğer sorun devam ediyor ise Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile iletişime geçiniz.

Yükleme Yapacağım Tutarı Girdim Ancak Sistem Hata Veriyor” Ne Yapmam Gerekir?

Bu gibi durumlarda kullandığınız banka/kredi kartınızın İnternet Alışverişlerine açık olup olmadığını kontrol ediniz. Yükleme anında herhangi bir nedenden dolayı (internet kesintisi, telefon çalması, mesaja bakılması vb.) sayfa iletişiminiz koptuysa, sistem hata vereceğinden işlem yapabilmek için 30 – 35 dakika sonra tekrar deneyiniz.

Yükleme Yaptıktan Sonra Bakiyemi Nerde Görebilirim?

Akıllı Kart Uygulamasına Samsun Üniversitesi öğrenci/sicil numaranız ile giriş yaptıktan sonra açılan ana ekranda yüklemiş olduğunuz para “Bekleyen Bakiye” bölümünde görülecektir. Yemekhanelerde bulunan turnikelere kartınızı okuttuğunuzda bakiye aktarılacaktır.

Turnikede Güncelleme Yaptım Hala Yüklediğim Para Bekleyen Bakiye Bölümünde Görülmekte? Yükleme Yaptım Ve Para Bekleyen Bakiyede Görünmüyor” Ne Yapabilirim?

Turnikede kartınızı okuttuğunuz halde bakiye aktarılmadıysa veya yüklemeniz başarılı olduğu halde (Bankadan çekim işleminizi kontrol ediniz) bekleyen bakiyede görülmemekte ise Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile iletişime geçiniz.

Öğrenci Destek Hattı