Sivil Havacılık Topluluğu Tarafından 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlandı

Samsun Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu tarafından düzenlenen, katılımcıların sektörün önemli isimlerle bir araya geldiği bir etkinlikle coşkuyla kutlandı.

Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü Nuri Demirağ Konferans salonunda, Türk Hava Yolları İstihdam Müdürü Tuğba Cerrah ve Türk Hava Yolları Yurt Dışı İşe Alım Şefi Büşra Bayram’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘’ Türk Hava Yolları’nın Dünya Sivil Havacılık Sektöründeki Yeri, İnsan Kaynakları Süreçleri ve İstihdam Politikaları’’ içerikli programda, katılımcılar sektörün önemli isimleriyle bir araya geldi.

Programın ardından misafirler, 19 Mayıs Belediyesinin ikramı olan hamsi festivalinde buluşup, kampüs ve uçuş akademisini ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceleme fırsatı buldu. Etkinliğin sonunda katılımcılara açık hava sinemasında ‘’HÜRKUŞ; Göklerdeki Kahraman ‘’ filmi izletildi.