Kimlik Yenileme Başvuru Süreci

İlk defa kimlik alacağım?” Ne yapmam gerekiyor?

Üniversitemize yeni kayıt olan öğrencilerin kimlik kartları eğitim-öğretim yılı/dönemi başladıktan sonra ilgili fakültelerine teslim edilmektedir. Yeni göreve başlayan personellerin ise şahsen Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına başvuru yapması gerekmektedir.

Üniversiteye yeni başladım ancak kimlik kartım fakültemde yok/dönem arası kayıt oldum/yatay geçişle geldim” kimlik kartımı nasıl temin edebilirim?

OBS sistemi üzerinde onaylı bir fotoğrafınızın olup olmadığını kontrol ettikten sonra öğrenci belgeniz ile Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığına başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Kimliğimi kaybettim/bozuldu/parçalandı nasıl yeni kimlik talep edebilirim?

Kimlik kayıp/yenileme/bozulması/fotoğraf değişimi vb. durumlarda web sayfamızdaki formlar bölümünde yer alan “kimlik yenileme başvuru formunu“ doldurmanız gerekmektedir. Bu formunda alt kısmında yer alan IBAN numarasına açıklama bölümüne T.C. kimlik numaranızı yazarak ilgili kimlik yenileme ücretini yatırdıktan sonra form ile dekontu birimimize teslim etmeniz gerekmektedir.

Formu ve dekontu teslim ettikten sonra kimlik kartımı ne kadar sürede alabilirim?

1-2 iş günü içerisinde kimlik kartınızı Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığından teslim alabilirsiniz.