Psikolojik Danışma Birimi

Psikolojik Danışma Birimine Kimler Başvurabilir?

Psikolojik danışma birimine Samsun Üniversitesi öğrencileri, personel ve personel yakınları başvurabilmektedir.

Psikolojik Danışma Biriminde Verilen Hizmetler Ücretli Midir?

Psikolojik danışma birimi tarafından verilen hizmetler tamamen ücretsizdir.

Psikolojik Danışma Biriminde Online Danışmanlık Hizmeti Veriliyor Mu?

Psikolojik danışma birimimiz tarafından sadece yüz yüze danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Psikolojik Danışma Biriminden Nasıl Randevu Alabilirim?

Psikolojik danışma biriminden almak istediğiniz hizmeti  [email protected] mail adresine belirterek yada psikolojik danışma birime şahsen başvuru yapabilirsiniz.

Psikolojik Danışma Birimine Nasıl Ulaşabilirim?

Psikolojik danışma birimi, Canik Kampüsü, Rektörlük Binası, B Blok, 3. Katta yer almaktadır. Aynı zamanda haftada 1 gün Ballıca Kampüsü Mühendislik Fakültesi zemin katta hizmet vermektedir.

Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Sürecinde Paylaştığım Bilgiler Kimlerle Paylaşılacak?

Psikolojik danışmanlık sürecinde etik kurallar çerçevesinde gizlilik ilkesi gereğince, özel durumlar (sizin ya da başka birinin zarar görmesi/göreceği) dışında kurum içi ya da kurum dışında kimseyle paylaşılmamaktadır.